Hakan Yücel

Hakan Yücel

Hakan Yücel
Görüntü Yönetmeni, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 20.10.1989

Doğum Yeri: Mardin, Türkiye

Türk senarist ve yönetmen.

Birçok yapımın kamera arkasında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Çat Kapı (2016), Beyza (2018) ve Aşk Seni Bulur (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Aşk Seni Bulur
2018 Beyza

Televizyon

2016 Çat Kapı

Senaryo

2019 Aşk Seni Bulur

Görev Aldığı Yapımlar

  • Aşk Seni Bulur, 2020, Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni

Hakan Yücel Fotoğrafları

Hakan Yücel Haberleri

Portreler