Halil İbrahim Kalaycıoğlu

Halil İbrahim Kalaycıoğlu

Halil İbrahim Kalaycıoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1957

Doğum Yeri: Malatya, Türkiye

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

Devlet Konservatuvarı Yüksek Tiyatro Bölümü mezunu olan Kalaycıoğlu birçok tiyatro oyununda sahne almakla birlikte dizi ve sinema filmlerinde de yer almaktadır. 2001 yılında Tuzu Kurular, Koçum Benim, Seni Yaşatacağım, Lise Defteri, 24 Saat isimli dizilerde yer almıştır. 

Çalınan Ceset filmiyle ilk sinema filmidir.

Filmografi

2018 Bordo Bereliler Afrin
2017 Bordo Bereliler Suriye
2010 Çok mu Komik?
2010 Hür Adam
2006 Umut Adası
2006 Tramvay
2006 Son Osmanlı Yandım Ali

Televizyon

2015 Şartlı Tahliye (TV Filmi)
2015 Kurtlar Vadisi Pusu
2014 Ötesiz İnsanlar
2014 Nizama Adanmış Ruhlar
2012 Kurt Kanunu
2012 Farklı Desenler
2010 Samanyolu
2009 Kız Kaçıran
2009 Kırık Kalpler - Ritmini Arayan Kalpler
2009 Kahramanlar
2008 Aman Annem Görmesin
2007 Dede Korkut Hikayeleri - Beyrek'in Ölümü (TV Filmi)
2006 Berberler (TV Filmi)
2005 Bendeniz Aysel
2005 Acı Hayat
2004 Çalınan Ceset (TV Filmi)
2004 Büyük Buluşma
2003 Lise Defteri
2002 Seni Yaşatacağım
2002 Koçum Benim
2001 Tuzu Kurular
1991 Bu Toprağın Sesi (TV Programı)

Görev Aldığı Yapımlar

Halil İbrahim Kalaycıoğlu Fotoğrafları

Halil İbrahim Kalaycıoğlu Haberleri

Portreler