Halil Sezai Paracıkoğlu

Halil Sezai Paracıkoğlu

Halil Sezai Paracıkoğlu
Müzik, Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 16.8.1979

Doğum Yeri: Eskişehir, Türkiye

Türk oyuncu ve şarkıcı. Tam adı Halil Sezai Paracıkoğlu'dur.

Babasının ailesi Bulgaristan’ın Pazarcık ilinin Paracık köyünden olup, soyadını buradan almaktadır.

Eskişehir Atatürk Lisesi'nden ve 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nden mezun oldu. 2012 yılında Kral Tv Müzik Ödüllerinde 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' ödülünü almıştır.

Filmografi

2018 Rüzgar
2016 Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler
2016 Benim Adım Feridun
2014 İncir Reçeli 2
2014 Yapışık Kardeşler
2013 Ammar: Cin Tarikatı
2012 Sabit Kanca
2010 İncir Reçeli
2010 Paramparça
2004 Gönül Yarası

Televizyon

2015 Buyur Burdan Bak (TV Programı)
2012 İnsanlar Alemi (TV Programı)
2011 Yalan Dünya
2010 Türkan
2009 Yapma Diyorum
2009 Kahve Bahane
2009 Acemi Müezzin
2007 Sevgili Dünürüm
2007 Kader
2005 Ihlamurlar Altında

Yapımcı Olarak

2014 Çilek

Film Müziği

2014 İncir Reçeli 2
2010 İncir Reçeli

Diskografi

2013 Ey Aşk
2012 Her Neyse
2011 Seni Beklerken

Görev Aldığı Yapımlar

Halil Sezai Paracıkoğlu Fotoğrafları

Halil Sezai Paracıkoğlu Haberleri

Portreler