Halldóra Geirharðsdóttir

Halldóra Geirharðsdóttir

Halldóra Geirharðsdóttir
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.8.1968

Doğum Yeri: İzlanda

İzlandalı aktris.

Kona fer í stríð (2018), Málmhaus (2013) ve Case (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Silence of the Fish (Kısa Film)
2018 It Hatched
2018 Kona fer í stríð
2017 Salvation (Kısa Film)
2015 Bakk
2013 Málmhaus
2013 Hross í oss
2013 Ófeigur gengur aftur
2011 Litlir hlutir (Kısa Film)
2011 Kurteist fólk
2009 Reykjavik Whale Watching Massacre
2009 Hótel Jörð (Kısa Film)
2007 Veðramót
2004 Dís
2002 Maður eins og ég
2001 Regína
2001 Mávahlátur
2000 Englar alheimsins
1998 Slurpinn & Co. (Kısa Film)
1997 Stikkfrí
1996 Djöflaeyjan
1980 Punktur punktur komma strik

Televizyon

2017 Fangar
2016 Ófærð
2015 Case
2015 Sense8
2011 Heimsendir (Mini Dizi)
2010 Hamarinn
2008 Áramótaskaup 2008 (TV Filmi)
2006 Áramótaskaup 2006 (TV Filmi)
2005 Áramótaskaup 2005 (TV Filmi)
2003 Njálssaga (TV Filmi)
2001 Áramótaskaup (TV Filmi)
2000 Viktor (Kısa Film)
2000 Áramótaskaup 2000 (TV Filmi)
1999 Skaupið: 1999 (TV Filmi)
1998 Áramótaskaup 1998 (TV Filmi)
1997 Áramótaskaup 1997 (TV Filmi)
1996 Áramótaskaup 1996 (TV Filmi)
1995 Áramótaskaup 1995 (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Halldóra Geirharðsdóttir Fotoğrafları

Halldóra Geirharðsdóttir Haberleri

Portreler