Hallie Meyers-Shyer

Hallie Meyers-Shyer

Hallie Meyers-Shyer
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 26.7.1987

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktris, senarist ve yönetmen.

Anne-babası da senarist ve yönetmendir ve onların yaptığı Father of the Bride, I Love Trouble, Father of the Bride Part II, The Parent Trap, What Women Want ve The Affair of the Necklace filmlerinde rol almıştır.

Crossroads School Lisesi'nden mezun olduktan sonra senaristlik üzerine eğitim alabilmek için University of Southern California'ya gitti ancak buradan ayrılarak edebiyat üzerine eğitim almak için The New School'a gitti ve buradan derece ile mezun oldu.

Aktris olarak ilk kez 1991 yapımı Gelinin Babası filminde yer almıştır. Mel Gibson'la başrolü paylaştığı 2000 yılı yapımı Kadınlar Ne İster? filmiyle de tanınmıştır. 2017 yapımı Kapımdaki Aşk senaristlik ve yönetmenlik yaptığı ilk filmdir.

Filmografi

2017 Kapımdaki Aşk (Sadece Senarist ve Yönetmen)
2001 The Affair of the Necklace
2000 Kadınlar Ne İster?
1998 Komik Tuzak
1995 Gelinin Babası 2
1994 I Love Trouble
1991 Gelinin Babası

Görev Aldığı Yapımlar

Hallie Meyers-Shyer Fotoğrafları

Hallie Meyers-Shyer Haberleri

Portreler