Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.11.1993

Doğum Yeri: Balıkesir, Türkiye

Türk oyuncu ve model.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012 yılında Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz karakterini canlandırmıştır. 2020 yılı yapımı Mest-i Aşk filmi ilk uzun metraj çalışmasıdır.

Filmografisi

2020 Mest-i Aşk

Televizyon

2019 Azize
2018 Halka
2017 Siyah İnci
2016 Aşk Laftan Anlamaz
2015 Güneşin Kızları
2014 Çılgın Dersane Üniversitede
2014 Hayat Ağacı
2013 Çalıkuşu

Ödülleri

2012 Miss Civilization of Turkey - Birincilik
2012 Miss Civilization of The World - İkincilik
2016 23. İTÜ Emös Başarı Ödülleri - En İyi Kadın Dizi Oyuncusu, Güneşin Kızları
2016 7. KTÜ Medya Ödülleri - En İyi Çıkış Yapan Kadın Dizi Oyuncusu, Güneşin Kızları

Görev Aldığı Yapımlar

Hande Erçel Fotoğrafları

Hande Erçel Haberleri

Portreler