Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.11.1993

Doğum Yeri: Bandırma, Balıkesir, Türkiye

Türk oyuncu ve model. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012 yılında Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz karakterini canlandırmıştır. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun karakteriyle ekranlara geri döndü.

Filmografisi

2013 Çalıkuşu
2014 Çılgın Dersane Üniversitede
2014 Hayat Ağacı
2015 Güneşin Kızları
2016 Aşk Laftan Anlamaz

Reklam

2016 L'Oréal Paris

Ödülleri

2012 Miss Civilization of Turkey - Birincilik
2012 Miss Civilization of The World - İkincilik
2016 23. İTÜ Emös Başarı Ödülleri - En İyi Kadın Dizi Oyuncusu, Güneşin Kızları
2016 7. KTÜ Medya Ödülleri - En İyi Çıkış Yapan Kadın Dizi Oyuncusu, Güneşin Kızları

Görev Aldığı Yapımlar

Hande Erçel Fotoğrafları

Hande Erçel Haberleri

Portreler