Hani Adel

Hani Adel

Hani Adel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.9.1976

Doğum Yeri: Kahire, Mısır

Mısırlı müzisyen ve oyuncu

Filmografi

2016 Çatışma
2016 Hepta: The Last Lecture
2015 Taht Al Saytara (TV Dizisi)
2014 Saheb El Saada (TV Dizisi)
2014 Excuse My French
2013 Fatat el masnaa
2013 Al Me'adeya
2013 Asia
2012 Like Roses (TV Dizisi)
2011 Asmaa
2010 Mikrofon
2010 Walad w Bent
2009 Akher ayam el ard (Seslendirme)
2009 Escaping from the West (TV Dizisi)
2009 Heliopolis 

Film Müzikleri

2014 Excuse My French
2013 A Girl Named Zat (TV Dizisi)
2012 Mesawar Qateel
2010 El Cairo 678
2010 Walad w Bent
2009 Escaping from the West (TV Dizisi)
2009 Rabie 89 (Kısa Film)
2008 Zay el naharda
2006 The Advertisement (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Çatışma, Eshtebak / Clash, 2016, Oyuncu
  • Esma, Asmaa, 2011, Oyuncu

Hani Adel Fotoğrafları

Hani Adel Haberleri

Portreler