Hannah John-Kamen

Hannah John-Kamen

Hannah John-Kamen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.9.1989

Doğum Yeri: East Yorkshire, İngiltere

İngiliz aktris.

Syfy televizyon dizisi Killjoys ve Viva Forever müzikalindeki rolleriyle tanınmıştır. Ayrıca HBO serisi Game of Thrones'un altıncı sezonunda Dothraki rolünü canlandırmış, Dark Souls II video oyununda Sweet Shalquoir'i seslendirmiştir.

Filmografi

2018 Tomb Raider
2018 Ready Player One
2018 Ant-Man and the Wasp
2015 Star Wars: The Force Awakens

Televizyon

2016 The Tunnel: Sabotage
2016 Game of Thrones
2016 Black Mirror
2015 Cucumber
2015 The Ark (TV Filmi)
2015 Banana
2015 Killjoys
2014 Death in Paradise
2014 Happy Valley
2012 Whitechapel
2012 The Syndicate
2012 The Midnight Beast
2012 The Hour
2011 Misfits
2011 Black Mirror

Video (Seslendirme)

2014 Dark Souls II
2011 Dark Souls

Tiyatro

2012 Viva Forever

Görev Aldığı Yapımlar

Hannah John-Kamen Fotoğrafları

Hannah John-Kamen Haberleri

Portreler