Harris Dickinson

Harris Dickinson

Harris Dickinson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1996

Doğum Yeri: Leytonstone, İngiltere

İngiliz oyuncu, senarist ve yönetmen.

2017 yapımı Beach Rats filmindeki Frankie rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 The King's Man
2019 Malefiz: Kötülüğün Gücü
2019 Oats & Barley (Kısa Film)
2019 Matthias et Maxime
2018 The Darkest Minds
2016 The Medium
2018 Postcards from London
2017 Morning Blues (Kısa Film)
2017 Beach Rats
2014 Battle Lines (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Dark Crystal: Age of Resistance
2018 Trust
2017 Clique
2017 Silent Witness
2016 Home (TV Filmi)
2014 Some Girls

Yönetmen

2015 Dropp (Kısa Film)
2014 Surface (Kısa Film)
2013 Who Cares (Kısa Film)

Senaryo

2015 Dropp (Kısa Film)
2014 Surface (Kısa Film)
2013 Who Cares (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Harris Dickinson Fotoğrafları

Harris Dickinson Haberleri

Portreler