Harrison Gilbertson

Harrison Gilbertson

Harrison Gilbertson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.6.1993

Doğum Yeri: Adelaide, Avustralya

Avustralyalı aktör.

İlk kez altı yaşında Madama Butterfly oyununda yer alarak oyunculuğa adım attı. 2002 yapımı Australian Rules filminde ise ilk kez profesyonel olarak rol aldı.

Hız Tutkusu (2014), Fallen (2016) ve Upgrade (2018) filmleriyle tanınmıştır. 2010 yapımı Beneath Hill 60 filmindeki Frank Tiffin rolüyle Avustralya Film Enstitüsü Genç Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

Filmografi

2019 In the Tall Grass
2018 Look Away
2018 Upgrade
2016 Fallen
2014 My Mistress
2014 Need for Speed
2013 Haunt
2013 The Turning
2011 Bush Basher
2010 Beneath Hill 60
2010 What's Wrong with Virginia
2009 Accidents Happen
2009 Blessed
2002 Australian Rules

Televizyon

2018 Picnic at Hanging Rock
2012 Conspiracy 365

Görev Aldığı Yapımlar

Harrison Gilbertson Fotoğrafları

Harrison Gilbertson Haberleri

Portreler