Harry Greenwood

Harry Greenwood

Harry Greenwood
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1989

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Harry Weaving Greenwood'dur. Savaş Vadisi (2016), Pacific (2006) ve Old School (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Drover's Wife
2019 The Dustwalker
2019 Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi
2019 Ascendant (Kısa Film)
2018 The Nightingale
2017 The Madman with Lightning in his Hands (Kısa Film)
2016 Savaş Vadisi
2014 The Gift (Kısa Film)
2013 The Unlikely Maestro (Kısa Film - Anlatıcı)
2013 Anastasia (Kısa Film)
2008 8
2006 The Water Diary (Kısa Film)
2006 Pacific (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Commons
2019 Bad Mothers
2015 Gelibolu (Mini Dizi)
2014 Old School
2010 Kokoda

Görev Aldığı Yapımlar

Harry Greenwood Fotoğrafları

Portreler