Harry Styles

Harry Styles

Harry Styles
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.2.1994

Doğum Yeri: Worcestershire, İngiltere

İngiliz şarkıcı ve İngiliz-İrlandalı erkek müzik grubu One Direction üyesidir. Tam adı Harry Edward Styles'tır.

Biyografi

Harry Styles 1 Şubat 1994 yılında Worcestershire'nin Redditch kasabasında doğdu. Gemma Styles adında bir ablası var. Harry 7 yaşındayken annesi ve babası boşandı. Holmes Chapel Comprehensive Okulu'nda eğitim gördü. Daha önce 'White Eskimo' adında bir grubun solistliğini yapmıştır. 2017'de vizyona girecek olan Dunkirk adlı filmde rol oynuyor.

The X Factor ve One Direction

Harry, X-Factor'e 'Isn't She Lovely' şarkısı ile katıldı (12 Nisan 2010) ve iki evet alarak Boot Camp'a geçti. Boot Camp'ta 'Stop Crying Your Heart Out' adlı şarkıyı seslendirdi. Ancak diğer grup üyeleri gibi o da Boot Camp'ta elendi. Simon Cowell onların elenmek için fazla yetenekli olduklarını söylemiş ve erkek grubu One Direction'ı kurmuştur. Diğer dört arkadaşıyla birlikte One Direction olarak X-Factor'de final haftasına kadar başarıyla yarışıp yarışma üçüncüsü olmuşlardır. Up All Night, One Direction grubunun ilk albümüdür. 2012 yılında 2. stüdyo albümleri Take Me Home çıkmıştır. 3. stüdyo albümleri olan Midnight Memories 25 Kasım 2013'de çıkmıştır. Dördüncü albümleri olan Four ise bir sene sonra (Kasım 2014) piyasaya sürülmüştür. Zayn Malik'in gruptan ayrılmasından sonra, son albümleri olan Made in the A.M. (Kasım 2015) çıkarılmıştır.

Filmografi

2017 Dunkirk
2017 Saturday Night Live
2014 Where We Are - The Concert Film
2014 Saturday Night Live
2014 One Direction: The TV Special
2013 One Direction: This Is Us
2013 Saturday Night Live
2012 iCarly
2012 Saturday Night Live
2010 The X Factor

Ödülleri

2015 Idler Bad Grammar Awards - Good Grammar Award
2014 JIM Awards - Best Dressed Male
2014 NME Awards - Villain of the Year
2014 Nickelodeon Australian Kids' Choice Awards - Aussies' Fave Hottie
2014 Teen Choice Awards - Choice Other: Smile
2013 NME Awards - Villain of the Year
2013 MTV Europe Music Awards - Best Look
2013 MTV Millennial Awards - Celebridad Sin Filtro En Instagram
2013 Teen Choice Awards - Choice Other: Male Hottie
2013 Teen Choice Awards - Choice Other: Smile
2013 British Fashion Awards - British Style Award

Görev Aldığı Yapımlar

Harry Styles Fotoğrafları

Harry Styles Haberleri