Hasan Küçükçetin

Hasan Küçükçetin

Hasan Küçükçetin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.06.1981

Doğum Yeri: Balıkesir, Türkiye

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Yaprak Dökümü'nde, Caner Kurtaran’ın ayrılması nedeniyle, Şevket rolünü oynamıştır. Popülaritesi 2013 ve 2015 yılları arasında Kaçak dizisinde oynadığı Dadaylı karakteriyle artmıştır. TRT Belgesel'de yayınlanan Gizemli Gerçekler programını sunmuştur.

Filmografi

2019 Malazgirt 1071
2017 Aşk Uykusu
2016 Sen Sağ Ben Selamet
2014 Gulyabani
2013 Gelmeyen Bahar
2007 Pazar - Bir Ticaret Masalı
2005 Maskeli Beşler: İntikam Peşinde

Televizyon

2021 Bir Zamanlar Kıbrıs
2019 Aşk Ağlatır
2018 Diriliş Ertuğrul
2017 Arka Sokaklar
2015 Kiraz Mevsimi
2015 Kaçak
2013 Böyle Bitmesin
2012 Muhteşem Yüzyıl
2010 Yaprak Dökümü
2008 Menekşe ile Halil
2007 Büyük Buluşma
2006 Ezo Gelin
2006 Adak
2006 Acemi Cadı
2005 Beşinci Boyut
2005 Alanya Almanya
2004 Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

Görev Aldığı Yapımlar

Hasan Küçükçetin Fotoğrafları

Hasan Küçükçetin Haberleri