Hasan Yalnızoğlu

Hasan Yalnızoğlu

Hasan Yalnızoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.10.1974

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk dansçı, manken, oyuncu ve profesyonel güreşçi.

İlkokulu Üsküdar'da tamamlayan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı.

En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etmiştir.

Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Yalnızoğlu, 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Sinema filmlerinde rol alan Hasan, Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu.

2013 yılında Şişli'de kendine ait bir spor salonu açmıştır.

2014 yılında 'Öğrenilmiş Duygular' adındaki kişisel gelişim kitabını çıkardı.

2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında düzenlediği Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmıştır. Yarışmada 124 gün kaldıktan sonra 18. haftada adaya veda eden Hasan Yalnızoğlu, yarışmayı 5. olarak tamamlamıştır.

Ayrıca 1997 yılında kadınlarda Deniz Akkaya'nın erkeklerde de Kenan İmirzalıoğlu'nun birinci olduğu Best Model of Turkey yarışmasında Hasan Yalnızoğlu ikinci olmayı başardı. Hasan Yalnızoğlu Best Model'de Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte jüriden 28 puan aldı. Puanlar eşit çıkınca jüri başkanı Erkan Özerman, tercihini İmirzalıoğlu'ndan yana kullandı ve İmirzalıoğlu Best Model seçildi. Bunun üzerine Özerman, Hasan'ı Hindistan'da yapılan Mister International'a götürdü. Hasan, bu yarışmada İngilizce bilmediği için birinciliği kaybederek dünya ikincisi oldu.

Filmografi

2018 Vallahi Hortladı
2017 Atçalı Kel Mehmet Efe
2012 Karaoğlan
2010 İncir Reçeli
2010 Mahpeyker Kösem Sultan
2006 Son Osmanlı Yandım Ali
2005 Sen Ne Dilersen
2005 Keloğlan Kara Prens'e Karşı

Televizyon

2015 Survivor Türkiye All Star (TV Programı)
2014 Kızıl Elma
2012 Survivor Türkiye Ünlüler-Gönüllüler (TV Programı)
2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam
2011 Gümüş Lale Burası Osmanlı 1711 / Sır Kanunu
2009 Kahve Bahane
2007 Tılsım Adası
2007 Korkusuzlar
2007 Dede Korkut Hikayeleri - Deli Dumrul (TV Filmi)
2002 Karaoğlan

Görev Aldığı Yapımlar

Hasan Yalnızoğlu Fotoğrafları

Hasan Yalnızoğlu Haberleri