Hasibe Eren

Hasibe Eren

Hasibe Eren
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 6.6.1975

Doğum Yeri: Almanya

6 Haziran 1975 tarihinde Almanya’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi’nde Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümünü bitirdi. Daha sonra Edebiyat Fakültesi tiyatro eleştirmenliği ve dramaturji bölümünü bitirdi.1996′da Show TV’de yayınlanan Sıdıka dizisi ile ünlendi.

1996′dan bu yana, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde görev yapmaktadır.

Filmografisi

  • Yalan Dünya, 2012
  • Pazarları Hiç Sevmem, 2011
  • Yerden Yüksek, 2010
  • Kıskanmak, 2009
  • Adab-ı Muaşeret, 2009
  • Sıkı Dostlar, 2009
  • Usta, 2008
  • Avrupa Yakası, 2007
  • Anlat İstanbul , 2004
  • Yağmur Zamanı, 2004
  • Oyuncak Fabrikası (Kısa Film), 2003
  • Canım Kocacığım, 2002
  • Aşk Meydan Savaşı, 2002
  • Kibar Ana, 2002
  • Şaşı Felek Çıkmazı, 2000
  • Sıdıka, 1997

Görev Aldığı Yapımlar

Hasibe Eren Fotoğrafları

Hasibe Eren Haberleri