Hasibe Eren

Hasibe Eren

Hasibe Eren
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 6.06.1975

Doğum Yeri: Almanya

Türk oyuncu.

Tam adı Hasibe Özlem Eren'dir. Aslen Kahramanmaraş Elbistan'lıdır. İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümü mezunudur. Daha sonra aynı üniversitede Edebiyat Fakültesi tiyatro eleştirmenliği ve dramaturji bölümünü bitirdi. 1996′da Show TV’de yayınlanan Sıdıka dizisi ile tanındı ve sevildi. 

1996'da Show TV'de yayınlanan Sıdıka dizisi ile ünlendi. 1996'dan bu yana, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde görev yapmaktadır.

Anlat İstanbul filminde, Külkedisi bölümünde oynadı. Ayrıca,bu filmde Ece Hakim'e ve Azra Akın'a, Babam ve Oğlum filminde ise, Ege Tanman'a oyuncu koçluğu yaptı. 2006-2008 yılları arasında Avrupa Yakası dizisinde Makbule rolünü üstlendi.

24'ün aktüalite programı Bir Zamanlar Türkiye ile 2008'de televizyon sunuculuğuna adım attı. 2010-2011 yılları arası TRT 1'de yayınlanan Yerden Yüksek adlı dizide Gülizar rolünü canlandırmıştır. 2011-2014 yılları arası Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisinde Gülistan rolünü oynamıştır.

Filmografi
2020 Sen Ben Lenin
2020 Konuşma (Kısa Film)
2015 Yaktın Beni
2015 Kara Bela
2015 Kümes
2012 Pazarları Hiç Sevmem
2009 Kıskanmak
2009 Adab-ı Muaşeret
2009 Usta
2005 Anlat İstanbul
2003 Oyuncak Fabrikası (Kısa Film)

Televizyon

2020 Jet Sosyete
2017 Türk Malı
2016 Aile İşi
2014 Yalan Dünya
2010 Yerden Yüksek
2009 Avrupa Yakası
2009 Sıkı Dostlar
2004 Yagmur Zamanı (Mini Dizi)
2003 Canım Kocacığım
2003 Sıdıka
2002 Aşk Meydan Savaşı (Mini Dizi)
2002 Kibar Ana
1996 Saşıfelek Çıkmazı

Görev Aldığı Yapımlar

Hasibe Eren Fotoğrafları

Hasibe Eren Haberleri