Hassan Fathi

Hassan Fathi

Hassan Fathi
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 2.9.1959

Doğum Yeri: Tahran, İran

İranlı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Postchi se bar dar nemizanad (2009), Shahrzad (2015) ve Drunk on Love (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Mest-i Aşk
2012 Yek rouz-e digar
2010 Keyfar
2009 Postchi se bar dar nemizanad
2006 Ezdevaj be sabke irani

Televizyon

2018 Shahrzad
2012 Zamaneh
2010 Dar Masire Zayandeh Rood
2009 Ashkha Va Labkhandha
2007 Mive mamnooe
2007 Madare sefr darajeh
2003 Roshantar Az Khamoshi
2002 Shabe 10

Yapımcı

2017 Golden Time

Senaryo

2020 Mest-i Aşk
2012 Yek rouz-e digar
2009 Postchi se bar dar nemizanad

Televizyon

2018 Shahrzad
2003 Roshantar Az Khamoshi

Görev Aldığı Yapımlar

  • Mest-i Aşk, Drunk on Love, 2020, Yönetmen, Senarist

Hassan Fathi Fotoğrafları

Hassan Fathi Haberleri