Hayal Köseoğlu

Hayal Köseoğlu

Hayal Köseoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.5.1992

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Drama Oyunculuk bölümü mezunudur. Ayrıca Ekol Drama'da oyunculuk dersleri almıştır. İlk kez 1997 yılında Ruhsar dizisinde kamera karşısına geçmiştir. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Pelin karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Yedinci Koğuştaki Mucize
2019 Sesinde Aşk Var
2018 Özgür Dünya

Televizyon

2018 İstanbullu Gelin
2017 Ufak Tefek Cinayetler
2016 Arkadaşlar İyidir
2011 Muhteşem Yüzyıl
2009 Aşk-ı Memnu
1997 Ruhsar

Görev Aldığı Yapımlar

Hayal Köseoğlu Fotoğrafları

Hayal Köseoğlu Haberleri

Portreler