Hayal Köseoğlu

Hayal Köseoğlu

Hayal Köseoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.5.1992

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Drama Oyunculuk bölümü mezunudur. Ayrıca Ekol Drama'da oyunculuk dersleri almıştır. İlk kez 1997 yılında Ruhsar dizisinde kamera karşısına geçmiştir. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Pelin karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Özgür Dünya

Televizyon

2018 İstanbullu Gelin
2017 Ufak Tefek Cinayetler
2016 Arkadaşlar İyidir
2011 Muhteşem Yüzyıl
2009 Aşk-ı Memnu
1997 Ruhsar

Görev Aldığı Yapımlar

Hayal Köseoğlu Fotoğrafları