Hazal Kaya

Hazal Kaya

Hazal Kaya
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.9.1990

Doğum Yeri: Gaziantep, Türkiye

Türk oyuncu.

Liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir ve halen eğitimi devam etmektedir. 2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı. Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır. 14 Ocak 2011 Show TV'de başladığı Adını Feriha Koydum adlı diziyle ekranlara geri döndü.

 

Filmografisi

  • Ay Büyürken Uyuyamam, 2011
  • Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, 2011
  • Çalgı Çengi, 2011
  • Adını Feriha Koydum, 2011
  • Behzat Ç., 2010
  • Aşk-ı Memnu, 2008
  • Genco, 2007
  • Acemi Cadı, 2006
  • Taşların Sırrı, 2006
  • Sıla, 2006

Görev Aldığı Yapımlar

Hazal Kaya Fotoğrafları

Hazal Kaya Haberleri