Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1992

Doğum Yeri: Lefkoşa, Kıbrıs

Kıbrıs Türkü oyuncu.

Hayatı

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmıştır.

Filmografisi

2017 Ahlat Ağacı
2016 Dar Elbise
2016 Mahalle
2013 Benim Dünyam
2012 Açlığa Doymak
2010 Gölgeler ve Suretler

Televizyon

2016 Yüksek Sosyete
2015 Analar ve Anneler
2013 Medcezir
2011 Kuzey Güney

Görev Aldığı Yapımlar

Hazar Ergüçlü Fotoğrafları

Hazar Ergüçlü İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler