Heather Langenkamp

Heather Langenkamp

Heather Langenkamp
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.7.1967

Doğum Yeri: Oklohama, ABD

ABD'li oyuncu.

The Scream Queen lakabıyla da bilinmektedir. Elm Sokağı Kâbusu (1984), Sokaktakiler (1983), Siyam Balığı (1983), The Butterfly Room (2012), Bilinmeze Doğru: Star Trek (2013) ve Truth or Dare (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 #StopTheNightmare (Kısa Film)
2019 The Magic Shop (Kısa Film)
2019 Road Trash (Kısa Film – Anlatıcı)
2019 Portal
2019 Getting the Kinks Out
2018 Unholy Blood (Kısa Film)
2018 Hellraiser: Judgment (Video)
2017 The Sub (Kısa Film)
2016 Home
2015 Vault of the Macabre II (Kısa Film – Anlatıcı)
2015 Intruder (Kısa Film)
2013 Bilinmeze Doğru: Star Trek
2012 The Butterfly Room
2007 The Bet
2002 JAG
1999 Fugitive Mind (Video)
1995 The Demolitionist
1994 Wes Craven's New Nightmare
1989 Şok
1988 Fat Boys: Are You Ready for Freddy (Kısa Video - Seslendirme)
1987 Elm Sokağında Kabus 3: Rüya Savaşçıları
1985 ZZ Top: Sleeping Bag (Kısa Video)
1984 Nickel Mountain
1984 Elm Sokağı Kâbusu
1983 Sokaktakiler

Televizyon

2020 The Bet (Mini Dizi)
2017 Truth or Dare (TV Filmi)
2015 The Bay
2014 American Horror Story
2000 18 Wheels of Justice
1999 Partners
1997 Perversions of Science
1994 Tonya & Nancy: The Inside Story (TV Filmi)
1990 ABC TGIF
1990 Just the Ten of Us
1990 Growing Pains
1987 The New Adventures of Beans Baxter
1987 Hotel
1986 Heart of the City
1986 CBS Schoolbreak Special
1986 ABC Afterschool Specials
1985 Suburban Beat (TV Filmi)
1984 Passions (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Heather Langenkamp Fotoğrafları

Heather Langenkamp Haberleri