Hee-soon Park

Hee-soon Park

Hee-soon Park
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.2.1970

Doğum Yeri: Seul, Güney Kore

Güney Koreli oyuncu.

Seul Institute of Arts'dan tiyatro diplomasını alarak mezun oldu ve 1990'dan 2001'e kadar Mokwha Repertuar Şirketi'nin bir üyesiydi. 2007'de çevirdiği Seven Days filminde canlandırdığı sert polis rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Filmografi

2019 Dino King 3D: Journey to Fire Mountain
2018 Revenger
2018 Mulgoe
2018 İntikam
2017 1987
2017 Namhansanseong
2017 VIP
2016 The Age of Shadows
2016 Detour
2013 The Suspect
2013 You Are More Than Beautiful (Kısa Film)
2013 Behind the Camera
2012 Cine Note (Kısa Film)
2012 The Scent
2012 Gabi
2011 The Client
2011 The Showdown
2010 A Barefoot Dream
2009 A Million
2009 Why Did You Come to My House?
2009 The Scam
2008 BA:BO
2007 Hansel and Gretel
2007 Seven Days
2007 My Friend & His Wife
2005 Love Talk
2005 Antarctic Journal
2004 A Family
2003 So Cute
2002 Boss X File
2002 Three
1994 2001 Imagine (Kısa Film)
1994 Sado Sade Impotence

Televizyon

2019 Areumdaun Sesang
2015 Missing Noir M
2013 All About My Romance
2007 Evasive Inquiry Agency
2007 Drama City 'Reservoir'

Ödülleri

2009 17. Chunsa Film Art Awards - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, The Scam
2008 4. University Film Festival of Korea - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Seven Days
2008 7. Korean Film Awards - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Seven Days
2008 29. Blue Dragon Film Awards - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Seven Days
2008 9. Busan Film Critics Awards - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Seven Days

Görev Aldığı Yapımlar

Hee-soon Park Fotoğrafları

Portreler