Helen Crevel

Helen Crevel

Helen Crevel
Oyuncu

Doğum Yeri: Pithiviers, Fransa

Fransız oyuncu.

Anne tarafından Malezya-Çin ve baba tarafından Fransız-İngiliz kökenine sahiptir. Üç yaşından beri sahnelerde yer almaktadır. Royal Birmingham Konservatuvarı'nda oyunculuk eğitimi aldı. Pandemic (2018), Survival Instinct (2016) ve Time and Again (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Oyunculuğun yanı sıra, kukla oynatıcılığı, şarkı söyleme, gitar, buz pateni, dans, seslendirme çalışmaları ve sunum alanlarında da çalışmaları deva etmektedir.

Filmografi

2018 Dead Quiet (Kısa Film)
2018 Pandemic
2018 Bebeğin Laneti
2017 Cells (Kısa Film)
2017 Time and Again (Kısa Film)
2017 Essex Heist (Seslendirme)
2016 Survival Instinct
2016 Samantha's Choice (Short)
2015 KillerSaurus

Senaryo

2019 Posies (Kısa Film)
2017 Time and Again (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Posies (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Helen Crevel Fotoğrafları