Helena Sujecka

Helena Sujecka

Helena Sujecka
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.11.1984

Doğum Yeri: Słupsk, Polonya

Polonyalı aktris.

Chce sie zyc (2013), Masumlar (2016) ve Yuma (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Dovlatov
2016 Masumlar
2016 Fly Alone (Kısa Film)
2015 Cokolwiek sie zdarzy, kocham cie (Kısa Film)
2014 Pieces (Kısa Film)
2014 Male stluczki
2013 Chce sie zyc
2012 Yuma
2012 Byc jak Kazimierz Deyna
2010 Cudowne lato
2007 Rys

Televizyon

2018 1983
2017 Ultraviolet
2016 Belfer
2015 Na dobre i na zle
2012 Prawo Agaty
2012 Paradoks
2012 Ojciec Mateusz
2010 Hotel 52
2009 Tancerze

Görev Aldığı Yapımlar

Helena Sujecka Fotoğrafları

Portreler