Henry Joost

Henry Joost

Henry Joost
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 30.10.1982

Doğum Yeri: Frankfurt, Almanya

Alman asıllı ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Genelde arkadaşı Ariel Schulman'la birlikte çalışmaktadır. Paranormal Activity 3 (2011), Proje (2020) ve Oyun (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Coming Home (Kısa Film)

Yönetmen

2022 Mega Man
2022 Secret Headquarters
2020 Proje
2017 Elle Fanning's Fan Fantasy (Kısa Video)
2016 Viral
2016 Oyun
2016 Australian Psycho (Kısa Film)
2015 The Best Best Friends Game (Kısa Video)
2015 A Year of Ping Pong (Kısa Film)
2014 Joan Smalls Likes (Kısa Film)
2014 Cover Girl (Kısa Film)
2013 Meals Per Hour (Kısa Film)
2012 Paranormal Activity 4
2012 A Brief History of John Baldessari (Kısa Belgesel)
2011 Metropolis II (Kısa Belgesel)
2011 Paranormal Activity 3
2010 NY Export: Opus Jazz
2010 Catfish (Belgesel)

Televizyon

2011 3x3 (TV Filmi)

Yapımcı

2017 Elle Fanning's Fan Fantasy (Kısa Video)
2016 Durango (Kısa Belgesel)
2016 Avant le déluge (Belgesel)
2016 The Second Sound Barrier (Kısa Film)
2016 10 Crosby (Kısa Film)
2016 White Girl
2015 A Year of Ping Pong (Kısa Film)
2012 A Brief History of John Baldessari (Kısa Belgesel)
2011 Metropolis II (Kısa Belgesel)
2010 NY Export: Opus Jazz
2010 Catfish (Belgesel)

Televizyon

2022 The Watcher
2015 Catfish: The TV Show

Senaryo

2022 Mega Man
2022 Secret Headquarters
2015 The Best Best Friends Game (Kısa Video)
2014 Cover Girl (Kısa Film)

Televizyon

2015 Catfish: The TV Show

Görev Aldığı Yapımlar

Henry Joost Fotoğrafları

Henry Joost Haberleri