Hera Hilmar

Hera Hilmar

Hera Hilmar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.12.1988

Doğum Yeri: İzlanda

İzlandalı oyuncu.

Tam adı Hera Hilmarsdóttir'dir. 2012 yılında yeniden sinemaya uyarlanan Anna Karenina filmiyle uluslararası mecrada tanınan bir isim haline gelmiştir. Wikileaks: Beşinci Kuvvet, We Are The Freaks ve Akvaryumda Yaşamak gibi popüler filmlerle oyunculuk kariyerine devam etmiştir. 2017'de ise Hollywood-Türkiye ortak yapımı film The Ottoman Lieutenant’da başrol karakter Lilli'yi canlandırmıştır.

Filmografi

2018 Ölümcül Makineler
2018 Asram
2017 Sumarbörn
2017 An Ordinary Man
2017 Osmanlı Subayı
2016 Yemin
2016 Alleycats
2014 Get Santa
2014 Akvaryumda Yaşamak
2013 Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 We Are the Freaks
2012 Anna Karenina
2008 Smáfuglar (Kısa Film)
2007 Veðramót
1998 Sporlaust
1995 Tár úr steini

Televizyon

2018 The Romanoffs
2016 Harley and the Davidsons (Mini Dizi)
2015 Da Vinci's Demons
2012 Leaving (Mini Dizi)
2012 World Without End (Mini Dizi)
2010 Hamarinn
2008 Svartir englar
2007 Skaup (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Hera Hilmar Fotoğrafları

Hera Hilmar Haberleri