Hermann Vaske

Hermann Vaske

Hermann Vaske
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Daha çok belgesel yapımlar üzerinde çalışmaktadır. Neden Yaratıcıyız? isimli kitabından uyarlanan aynı adlı belgesel filmle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Why Are We Creative: The Centipede's Dilemma
2016 Dennis Hopper: Uneasy Rider
2014 Arteholic
2013 Balkan Spirit
2010 The Digital Bomb
2003 Who Killed the Idea? (Kısa Film)

Televizyon

2009 Der radikale Gärtner - Grenzgänge in Kunst und Werbung
2007 Das Leben ist ein Gedicht
2007 Die internationale Slam!Revue
2007 Muss ich schreiben?
2006 Die Invasion der Ideen
2006 The Art of Football from A to Z
2001 Die zehn Gebote der Kreativität
1998 The World's Best Sellers: The Fine Art of Separating People from Their Money

Yapımcı

2018 Why Are We Creative: The Centipede's Dilemma
2016 Dennis Hopper: Uneasy Rider
2014 Arteholic
2013 Balkan Spirit

Televizyon

2007 Das Leben ist ein Gedicht
2007 Muss ich schreiben?
2006 The Art of Football from A to Z
1998 The World's Best Sellers: The Fine Art of Separating People from Their Money

Senaryo

2016 Dennis Hopper: Uneasy Rider
2014 Arteholic
2013 Balkan Spirit

Televizyon

2007 Muss ich schreiben?
2006 Die Invasion der Ideen
1998 The World's Best Sellers: The Fine Art of Separating People from Their Money

Görev Aldığı Yapımlar

Hermann Vaske Fotoğrafları

Hermann Vaske Haberleri

Portreler