Hilmi Cem İntepe

Hilmi Cem İntepe

Hilmi Cem İntepe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.5.1992

Doğum Yeri: Muğla, Türkiye

Türk oyuncu.

Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla'nın Menteşe ilçesinin Yenice mahallesinde doğdu. 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik mahallesinde yaşadı. 17 yaşında latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmadaki dans gösterisiyle çıktı. 2013'te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra ise Survivor All Star'a da katıldı.

İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile yaptı. Sonrasında Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 2016'da Bodrum Masalı'nda Kelebek karakterini canlandırdı.

Filmografi

2017 Vecihi Hürkuş
2014 Çılgın Dersane 4 - Ada
2014 Stajyer Mafya

Televizyon

2018 Survivor Türkiye 2018 - All Star (TV Programı)
2016 Bodrum Masalı
2015 Survivor Türkiye 2015 - All Star (TV Programı)
2013 Çalıkuşu
2013 Survivor Türkiye 2013 - Ünlüler/Gönüllüler (TV Programı)
2013 Muhteşem Yüzyıl

Görev Aldığı Yapımlar

Hilmi Cem İntepe Fotoğrafları

Hilmi Cem İntepe Haberleri

Portreler