Hilmi Özçelik

Hilmi Özçelik

Hilmi Özçelik
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.11.1968

Doğum Yeri: Trabzon, Türkiye

Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu.

İlk oyunculuk deneyimine Ankara Birlik Tiyatrosu'nda başlamıştır. 

Filmografi

2017 Maide'nin Altın Günü
2016 Yok Artık 2
2015 Ekşi Elmalar
2015 Çarşı Pazar
2014 Silsile
2014 Karışık Kaset
2014 Bana Masal Anlatma
2013 Bensiz
2009 Yüreğine Sor
2009 Son Karar
2009 O-kul
2009 Cankurtaran/İstanbul
2008 Pembe İnek (Kısa Film)
2007 Ulak
2006 Eve Giden Yol 1914
2005 Son Bir Nefes İçin (Kısa Film)

Televizyon

2016 Çetin Ceviz 2  (TV Filmi)
2015 Tutar mı Tutar
2014 Küçük Ağa
2011 Aklın Başına Gelsin
2008 Çorap Söküğü
2008 Gece Gündüz
2008 Ateşle Barut
2008 Akasya Durağı
2006 Tarık ve Diğerleri
2006 Hacı
2006 Eksi 18
2006 Doktorlar
2008 Arka Sokaklar
2005 Emret Komutanım
2005 Beşinci Boyut
2005 Aşk Oyunu
2004 Zümrüt
2003 Sınırlı Aşk
2003 Patron Kim
2003 Kurtlar Vadisi
2001 Tatlı Hayat
1986 Olacak O Kadar

Görev Aldığı Yapımlar

Hilmi Özçelik Fotoğrafları

Hilmi Özçelik Haberleri

Portreler