Holly Jacobson

Holly Jacobson

Holly Jacobson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.2003

Doğum Yeri: Manchester, İngiltere

Kafkas asıllı İngiliz aktris, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Harry and Grace (2017), My Guardian Angel (2016) ve A Dozen Summers (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Kaleidoscope Man
2017 Nightmare on 34th Street
2016 The Loneliness of the Kısa Film Distance Runner (Kısa Film)
2016 My Guardian Angel
2015 Whilst the World Sleeps (Kısa Film)
2015 For My Next Trick (Kısa Film)
2015 Consequence
2015 A Dozen Summers
2013 The Big Day (Kısa Film)
2013 Step Forward (Kısa Film)
2013 Once A Man (Kısa Film)
2013 Love (Kısa Film)
2013 Jar of Angels (Kısa Film)
2013 Bloodline
2013 All Stars
2012 Suckablood (Kısa Film)
2012 House of Dust (Kısa Film)
2012 Finding Time (Kısa Film)
2011 Shake It Off (Kısa Film)
2011 Meet Me on the Hill (Kısa Film)
2011 In This Style (Kısa Film)
2011 Hide Behind Me (Kısa Film- Seslendirme)
2011 Candy Crime (Kısa Video Film)
2010 Kitten in the Cat Trap (Kısa Film)

Televizyon

2016 The Guardian Angel (TV Series)

Yönetmen Olarak

2017 Harry and Grace (Kısa Film)
2016 The Loneliness of the Short Distance Runner (Kısa Film)
2013 Moving On (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2017 Harry and Grace (Kısa Film)
2016 The Loneliness of the Short Distance Runner (Kısa Film)
2013 Moving On (Kısa Film)

Senarist Olarak

2017 Harry and Grace (Kısa Film)
2016 The Loneliness of the Short Distance Runner (Kısa Film)
2013 Moving On (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Holly Jacobson Fotoğrafları

Portreler