Holt McCallany

Holt McCallany

Holt McCallany
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.9.1963

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Michael Quinn McAloney'dir. Mindhunter (2017-2019), Dövüş Kulübü (1999), Alien 3 (1992) ve Lights Out (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Our Summer of Song
2021 The Ice Road
2021 Nightmare Alley
2021 Cash Truck
2019 SGT. Will Gardner
2019 Le dindon
2018 White Space
2017 Shot Caller
2017 Justice League: Adalet Birliği
2016 Sully
2016 Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Cap'n Flapjack: The Curse of the Sticky Anchor (Kısa Film)
2016 Canavar Kamyonlar
2015 Hacker
2015 Gece Takibi
2015 Doğruyu Söyle
2015 Un homme parfait
2014 Ganzfeld Deneyi
2013 Suç Çetesi
2013 Crush
2012 Kaçırılma
2012 İntikam Kurşunu
2010 The Losers
2009 Stolen Lives
2009 Mükemmel Bir Kaçış
2008 Vote and Die: Liszt for President
2008 Toxic
2008 Bakış Açısı
2007 Diriliş: Vampir avcısı
2006 Rehine
2005 The Kingdom of Ultimate Power (Kısa Film)
2004 Fight Club (Video Oyunu – Seslendirme)
2004 Dans les cordes
2002 Diptekiler
2001 Out of Line
2000 Star Wars: Demolition (Video Oyunu – Seslendirme)
2000 Onurlu Bir Adam
1999 Üç Kral
1999 Mumford
1999 Dövüş Kulübü
1998 Conversations in Limbo (Kısa Film)
1997 Barışçı
1995 Jade
1995 Flirt
1994 The Search for One-eye Jimmy
1994 Amateur
1992 Alien 3
1989 Savaş Günahları
1988 Blue-Jean Cop
1988 After School
1987 Creepshow 2

Televizyon

2019 Mindhunter
2015 Blue Bloods
2015 Warrior (TV Filmi)
2013 Altın Çocuk
2012 New York - Unité spéciale
2012 Nick the Doorman (TV Filmi)
2011 Lights Out
2010 Night and Day (TV Filmi)
2009 Mental
2009 Burn Notice
2009 Le carnet des regrets (TV Filmi)
2008 Kanıt Peşinde
2008 New York - Section criminelle
2007 The Academy
2007 Médium
2007 Heroes
2007 Criminal Minds
2006 Underfunded (TV Filmi)
2005 Les experts: Miami
2004 Monk
2003 L.A. county brigade criminelle (TV Filmi)
2001 Freedom
2000 Kiss Tomorrow Goodbye (TV Filmi)
1999 Wasteland
1999 New York - Police judiciaire
1997 L'avocat du démon (TV Filmi)
1997 Rough Riders (Mini Dizi)
1995 Tecumseh: Le dernier guerrier (TV Filmi)
1995 Mike Tyson, l'histoire de sa vie (TV Filmi)
1993 Zelda (TV Filmi)
1986 La force du destin

Görev Aldığı Yapımlar

Holt McCallany Fotoğrafları

Holt McCallany Haberleri