Hoon-jung Park

Hoon-jung Park

Hoon-jung Park
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: Güney Kore

Güney Koreli senarist ve yönetmen.

Şeytanı Gördüm (2010) ve The Unjust (2010) filmlerinin senaristliğini üstlenerek Kore film endüstrisinin dikkatini çekti. 2011 yılında The Showdown filmiyle ilk kez kamera arkasına geçerek yönetmenlik yaptı. Bu filmin ardından 2013 yılında ikinci filmi New World'u yönetti. 2018 yılında ise The Witch: Part 1. The Subversion filminin senarist ve yönetmenliğini yaparken aynı yıl İntikam filminin senarist ve yönetmenliğinin yanı sıra yapımcılığını da yaptı.

Filmografi

Yönetmen

2018 İntikam
2017 V.I.P.
2015 Daeho
2013 New World
2011 Hyultu

Senaryo

2018 İntikam
2017 V.I.P.
2015 Daeho
2013 New World
2011 Hyultu
2010 Boo-dang-geo-rae
2010 Şeytanı Gördüm

Yapımcı

2018 İntikam

Görev Aldığı Yapımlar

  • İntikam, The Witch / Manyeo, 2018, Yönetmen, Senarist, Yapımcı
  • Şeytanı Gördüm, Akmareul Boatda - I Saw The Devil, 2010, Senarist

Hoon-jung Park Fotoğrafları

Hoon-jung Park Haberleri

Portreler