Hristos Passalis

Hristos Passalis

Hristos Passalis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1978

Doğum Yeri: Selanik, Yunanistan

Yunan aktör.

Köpek Dişi (2009), The Miracle of the Sargasso Sea (2018) ve Hora proelefsis (2010) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Miracle of the Sargasso Sea
2016 History's Future
2013 I Am Not Here Now (Kısa Film)
2012 Arundel (Kısa Film)
2012 Trfck (Kısa Film)
2010 Hora proelefsis
2009 Mavro livadi
2009 Köpek Dişi

Görev Aldığı Yapımlar

Hristos Passalis Fotoğrafları