Hugo Gélin

Hugo Gélin

Hugo Gélin
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 4.5.1980

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

İki Kişilik Aile (2016), Comme des frères (2012) ve La cage dorée (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 İkinci Görüşte Aşk
2016 İki Kişilik Aile
2014 Les Baumettes (Kısa Film)
2012 Comme des frères
2002 À l'abri des regards indiscrets (Kısa Film)
2001 La vie sans secret de Walter Nions (Kısa Film)

Televizyon

2015 Casting(s)

Yapımcı

2020 Miss
2019 İkinci Görüşte Aşk
2013 La cage dorèe
2012 Comme des frères

Televizyon

2015 Casting(s)

Senaryo

2019 İkinci Görüşte Aşk
2016 İki Kişilik Aile
2014 Les Baumettes (Kısa Film)
2013 La cage dorèe
2012 Comme des frères
2002 À l'abri des regards indiscrets (Kısa Film)
2001 La vie sans secret de Walter Nions (Kısa Film)

Oyuncu

1987 Tant qu'il y aura des femmes
1985 Lune de miel

Görev Aldığı Yapımlar

Hugo Gélin Fotoğrafları

Portreler