Hülya Şen

Hülya Şen

Hülya Şen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.2.1968

Doğum Yeri: Balıkesir, Türkiye

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Başarıyla oynadığı tiyatro ve sinema filmleri ile ilgili birçok ödül almıştır.

Filmografi

2018 Facia Üçlü
2018 Döndüm Ben
2017 Atçalı Kel Mehmet
2016 Aşık: Aşığın Gözü Kördür
2011 Komik Bir Aşk Hikayesi
1971 Vefasız

Televizyon

2018 Avlu
2017 Kalbimdeki Deniz
2014 Yedi Güzel Adam
2016 O Hayat Benim
2012 Krem
2011 Anneler ile Kızları
2010 Küçük Kadınlar
2007 Kelebek Çıkmazı
2006 Kaybolan Yıllar
2006 Aşk Beklemez (TV Filmi)
2005 Sevda Tepesi
2005 Naciye'yi Kim Sevmez
2005 Kırık Kalpler Durağı
2004 Büyük Buluşma
2002 Zerda
2002 Reyting Hamdi
1999 Sır Dosyası
1997 Böyle mi Olacaktı
1994 Kaygısızlar
1992 Emret Muhtarım
1992 Emret Bakanım

Görev Aldığı Yapımlar

Hülya Şen Fotoğrafları

Hülya Şen Haberleri

Portreler