Husam Chadat

Husam Chadat

Husam Chadat
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.05.1966

Doğum Yeri: Şam, Suriye

Suriyeli oyuncu, senarist ve yönetmen.

Ölümcül Deney (2002), Die Hochzeit (1997) ve 13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Bell Bottom
2020 L'Homme qui a vendu sa peau
2020 Flaşbellek
2019 The Accidental Rebel
2019 Tahariri (Kısa Film)
2019 Heimsuchung (Visitation)
2019 Handarbeit (Kısa Film)
2018 Paul, apôtre du Christ
2018 Tariq (Kısa Film)
2017 Les Vieux espions vous saluent bien
2017 Hayatın İçinde
2017 Fremde Tochter
2016 Layla M.
2016 13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2015 Rock the Kasbah
2013 Stable Unstable
2009 La trêve
2004 Der letzte Schnitt (Kısa Film)
2003 Just Get Married! (Kısa Film)
2001 Honolulu
1998 Le trio
1997 Mafia, Pizza, Razzia (Kısa Film)

Televizyon

2021 Ich und die anderen (Mini Dizi)
2020 The New Pope (Mini Dizi)
2020 Frau Jordan stellt gleich
2020 Notruf Hafenkante
2020 Tatort
2019 Nous, la vague
2019 Familie Dr. Kleist
2019 Die Füchsin
2019 Dengler
2019 Das Institut, Oase des Scheiterns
2019 Blood & Treasure
2019 23 Morde
2018 Labaule & Erben
2017 Wilder
2017 Lotta
2017 Helen Dorn
2017 Brüder (TV Filmi)
2017 Lindenstraße
2016 Rosa: Wedding Planneuse (Mini Dizi)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer
2015 Police 110
2015 Eichwald, MdB
2015 Der Lehrer
2015 Commissaire Marthaler, l'ange de la mort (TV Filmi)

Yönetmen

2003 Just Get Married! (Kısa Film)
2000 The Summer of the Kavalcutes
1997 Die Hochzeit (Kısa Film)

Televizyon

2000 Bernd Eichinger - Wenn das Leben zum Kino wird (Belgesel TV Filmi)

Senaryo

2003 Just Get Married! (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Husam Chadat Fotoğrafları

Husam Chadat Haberleri