Hüseyin Özden

Hüseyin Özden

Hüseyin Özden
Oyuncu, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1962

Doğum Yeri: Gümüşhane, Türkiye

Türk yönetmen.

1984 yılında Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Halen Marmara Üniversitesi’nde sinema dalında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Filmografi

2020 Mendilim Kekik Kokuyor
2018 Ufuk (Kısa Film)
2017 Kesretten Vahdete Akşemseddin (Belgesel)
2015 Cihan Bağı Tekirdağ (Belgesel)
2014 İki Vatan Tek Kadın (Belgesel)
2013 Diyar-ı Kelkit (Belgesel)
2012 Güneşin Doğduğu Yer – Adıyaman (Belgesel)
2011 Dağların Avucundaki Kent Gümüşhane (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Hüseyin Özden Fotoğrafları

Hüseyin Özden Haberleri