Hüseyin Taş

Hüseyin Taş

Hüseyin Taş
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1956

Doğum Yeri: Malatya, Türkiye

Türk oyuncu.

1956 yılında Malatya’da doğan Hüseyin Taş, 1973 yılından itibaren tiyatrolarda oynamaya başladı. “Ankara Birlik”, “Kocaeli Bolge”, “Birikim” ve “Bizim Tiyatro”da çalıştı.

Filmografi

2017 Horoz Bayram
2015 Yav He He
2011 Devrimden Sonra

Televizyon

2015 İki Dünya Arasında
2013 Benim İçin Üzülme
2004 Yaramaz Çocuk (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Hüseyin Taş Fotoğrafları

Portreler