Huub Stapel

Huub Stapel

Huub Stapel
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.12.1954

Doğum Yeri: Tegelen, Hollanda

Hollandalı aktör.

Tam adı Hubertus Wijnandus Jozef Marie (Huub) Stapel'dir. De Lift (1983), Flodder (1986) ve Amsterdamned (1988) filmleriyle tanınmıştır. 2004'ten beri Resie Jansen'le evlidir ve iki çocuk sahibidir.

Filmografi

2018 Cesur Savasçilar
2018 Blijf Van Mijn Kind
2016 De Zevende Hemel
2013 Masum Aşk
2013 A Perfect Man
2012 De Goede Dood
2012 Bellicher: Cel
2011 U & Eye (Kısa Film)
2011 Titten (Kısa Film)
2010 Nederlands Film Festival: Commercial 2010 (Kısa Video)
2010 Smoorverliefd
2010 Korku Efendisi
2010 Iep!
2009 Terug naar de kust
2009 Ob ihr wollt oder nicht!
2008 Het wapen van Geldrop
2007 Sextet
2005 Johan
2004 De dominee
2003 Verder dan de maan
2003 Van God los
2003 Klem in de draaideur
2002 n stukje humor
2001 Auf Herz und Nieren
2000 Rent a Friend
1999 Late Show
1998 Widows - Erst die Ehe, dann das Vergnügen
1998 Kai Rabe gegen die Vatikankiller
1997 Cennet yolculari
1996 Mortinho por Chegar a Casa
1996 In the Shadow of the Sandcastle
1996 De Zeemeerman
1995 Walhalla
1993 Hoffman's honger
1992 Flodder in Amerika!
1991 Zockerexpreß
1991 Oh Boy!
1991 Kural Dışı Bir Kadın
1990 Het Nadeel van de Twijfel
1988 Amsterdamned
1986 Op hoop van zegen
1986 Maria
1986 Flodder
1985 Die Kurve kriegen
1985 De Dream
1984 De schorpioen
1983 De zwarte ruiter
1983 De lift
1982 Van de koele meren des doods
1981 Het meisje met het rode haar
1970 Vertige pour un tueur

Televizyon

2016 Flikken Rotterdam
2016 Land Van Lubbers (Mini Dizi)
2015 Zwarte Tulp
2015 Goedenavond, Dames en Heren
2013 Bellicher
2012 Moeder, ik wil bij de revue
2011 Hart tegen Hard
2010 Eisfieber (TV Filmi)
2008 Kobra Takibi
2008 Fünf Sterne
2008 Mein Herz in Chile (TV Filmi)
2007 Verrückt nach Clara
2007 Sinterklaasjournaal
2007 Flikken Maastricht
2007 Donna Roma
2006 SOKO Kitzbühel
2006 Unter Verdacht
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod
2005 Sperling
2005 Oberon
2005 Das beste Jahr meines Lebens (TV Filmi)
2004 Die andere Frau (TV Filmi)
2002 De vloer op
2002 Das Duo
2001 Loenatik
2001 Het achterland (TV Filmi)
2001 De nacht van Aalbers (TV Filmi)
2000 Wet & Waan
2000 Oh oh Den Haag
2000 In goede aarde
2000 Auf schmalem Grat (TV Filmi)
1999 Tatort
1999 Ein starkes Team
1999 De zeven deugden
1999 Retour Den Haag (TV Filmi)
1999 Der Hurenstreik - Eine Liebe auf St. Pauli (TV Filmi)
1998 Flodder
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber
1998 Hauptsache Leben (TV Filmi)
1998 Eine ungehorsame Frau (TV Filmi)
1997 Vijf uur eerder (Kısa Film)
1997 Windkracht 10
1997 Der Schutzengel (TV Filmi)
1996 Stockinger
1995 De Partizanen (Mini Dizi)
1994 We zijn weer thuis
1992 Sjans
1991 Oog in oog
1991 In de Vlaamsche pot
1990 Retrospectief (TV Filmi)
1988 Theo & Thea in de gloria
1988 Klassewerk
1988 The Attic: The Hiding of Anne Frank (TV Filmi)
1988 Het twentsch paradijs (TV Filmi)
1984 Mensen zoals jij en ik
1984 Willem van Oranje (Mini Dizi)
1983 De weg
1982 Weekend

Görev Aldığı Yapımlar

Huub Stapel Fotoğrafları

Huub Stapel Haberleri