Hyo-Jin Kong

Hyo-Jin Kong

Hyo-Jin Kong
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.9.1980

Doğum Yeri: Seul, Güney Kore

Güney Koreli oyuncu.

Misseu Hongdangmu (2008), Missing: Sarajin Yeoja (2016) ve Gajokeui tansaeng (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Gajang Botongui Yeonae
2019 Bbaengban
2018 Do-eo-lak
2017 Sing-geul ra-i-deo
2016 Missing: Sarajin Yeoja
2013 Go-ryeong-hwa-ga-jok
2012 You Are More Than Beautiful (Kısa Film)
2012 Leo-beu-pik-syeon
2012 Beautiful 2012
2010 So-wa hamque yeohang-ha-neun beob
2008 Misseu Hongdangmu
2008 Jigeum, idaeroga joayo
2008 Dachimawa Lee
2007 Hængbok
2007 M
2006 Gajokeui tansaeng
2005 Cheon gun
2002 Seopeuraijeu
2002 Poom-haeong-je-ro
2002 Gingeubjochi 19ho
2002 Taekwon Girl 
2001 Sun Mool
2001 Killerdeului suda
2001 Hwasango
1999 Yeogo goedam II

Televizyon

2019 Dongbaekkkot Pil Muryeop
2016 Jiltooui Hwashin
2015 Peurodyusa
2014 Gwaenchanhah, Sarangiya
2014 Dangshinmani Nae Sarang
2013 Joogoonui Taeyang
2011 Kkotminam Ramyeongage
2011 Choegoui Sarang
2010 Pasta
2007 Thank You
2005 Hello My Teacher
2003 Snowman
2003 Sangdooya hakgyo kaja!
2002 Ne meotdaero haera

Görev Aldığı Yapımlar

Hyo-Jin Kong Fotoğrafları

Portreler