Iain De Caestecker

Iain De Caestecker

Iain De Caestecker
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.9.1987

Doğum Yeri: Glasgow, İskoçya

İskoç aktör.

Shell (2012), In Fear (2013), Not Another Happy Ending (2013) ve Lost River (2014) filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır. 2013'ten bu yana Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinde Ajan Leo rolüyle yer almaktadır.

Filmografi

2018 Overlord
2014 Lost River
2014 Liam and Lenka (Kısa Film)
2013 In Fear
2013 Not Another Happy Ending
2013 Filth
2012 Up There
2012 Shell
2003 16 Years of Alcohol
2003 All Over Brazil (Kısa Film)
2000 The Little Vampire
1999 Billy and Zorba (Kısa Film)

Televizyon

2016 Ultimate Spider-Man vs. the Sinister 6 (Seslendirme)
2016 Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot (Web Dizisi)
2013 Agents of S.H.I.E.L.D.
2012 The Secret of Crickley Hall (Mini Dizi)
2011 The Fades (Mini Dizi)
2011 Young James Herriot (Mini Dizi)
2010 Lip Service
2009 River City
2009 Taggart
2003 Coronation Street
2002 Rockface
2001 Monarch of the Glen

Video Oyunu

2012 Assassin's Creed III (Seslendirme)

Müzik Videosu

2013 Please Don't Say You Love Me

Görev Aldığı Yapımlar

Iain De Caestecker Fotoğrafları

Iain De Caestecker Haberleri

Portreler