İbrahim Büyükak

İbrahim Büyükak

İbrahim Büyükak
Oyuncu, Senarist, Seslendirme

Doğum Tarihi: 20.8.1983

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. 2013 mayıs ayında Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile 3+1 programıyla gece şovuna başladılar. Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren 3 Adam adını almıştır. Ayrıca Tv8'de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

Senarist Olarak

2018 Yol Arkadaşım 2
2017 Yol Arkadaşım
2016 Küçük Esnaf
2008 Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

Oyuncu Olarak

2018 Yol Arkadaşım 2
2017 Yol Arkadaşım
2017 Doru (Seslendirme)
2016 Küçük Esnaf
2016 Fırıldak Ailesi Orta Dünya (Seslendirme)
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 Neşeli Hayat

Televizyon

2016 3 Adam Fazla Gurur Kalbe Vurur
2015 Bana Baba Dedi
2013 BKM Güldür Güldür
2008 Çok Güzel Hareketler Bunlar

Görev Aldığı Yapımlar

İbrahim Büyükak Fotoğrafları

İbrahim Büyükak Haberleri

Portreler