İbrahim Kendirci

İbrahim Kendirci

İbrahim Kendirci
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.9.1986

Doğum Yeri: Gaziantep, Türkiye

Türk oyuncu.

Lise eğitimini Antalya'da gören Kendirci, eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tamamlamıştır.

İlk büyük oyunculuk tecrübesini Kanal D'de yayınlanan, başrollerini Sarp Apak, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan ve Aslı Enver'le paylaştığı Kavak Yelleri adlı gençlik dizisindeki Deniz Akça rolüyle kazanmıştır. Konservatuarı kazanış öyküsünü anlatırken Kendirci'nin seçmelerde hiç umudu olmadığını söylemesine rağmen seçilmesinin büyük sürpriz olduğunu belirtmiştir. Bugünlere gelirken kapıların ona açılmasında yakışıklılığının da payı olduğunu itiraf etmiştir. İki Yaka Bir İsmail isimli bir dizide oynamıştır fakat o dizi rating alamadığı gerekçesiyle kaldırılmıştır. Arkasından bir TRT 1 dizisi olan Yol Ayrımı dizisinde, Dolunay Soysert, Engin Altan Düzyatan, Göksel ile başrolleri paylaşmışlardır. Son olarak Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar'ın başrollerini paylaştığı Sevdaluk dizisinde Orhan karakterinde oynamıştır. Şu an halen TRT 1'deki Payitaht: Abdülhamid dizisinde oynamaktadır.

Filmografi

2015 Kervan 1915
2015 Bizim Hikaye
2013 Arkadaşlar Arasında
2012 Rakı Masası (Kısa Film)
2006 Pars: Kiraz Operasyonu

Televizyon

2017 Payitaht Abdülhamit
2016 Kaçın Kurası
2016 Can Bedenden Çıkmayınca
2014 Hayat Ağacı
2013 Sevdaluk
2012 Yol Ayrımı
2012 2 Yaka Bir İsmail
2010 Kavak Yelleri

Görev Aldığı Yapımlar

İbrahim Kendirci Fotoğrafları

İbrahim Kendirci Haberleri