İdil Fırat

İdil Fırat

İdil Fırat
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.11.1972

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünden 1995 yılında mezun oldu. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosunda çalıştı

Filmografi

2015 Poyraz Karayel
2014 Hayat Ağacı
2013 Leyla ile Mecnun
2013 Ben Onu Çok Sevdim
2013 Senin Hikayen
2012 Acayip Hikayeler
2012 Çıplak Gerçek
2012 Şubat
2011 Kalbim Seni Seçti
2011 Nar
2010 Kirli Beyaz
2010 Kaybedenler Kulübü
2008 Kalpsiz Adam
2007 Münferit
2006 Köprü
2005 Seher Vakti
2004 Karım ve Annem
2004 Vizontele Tuuba
2004 G.O.R.A.
2003 Gülüm
2003 Kolay Para Kazanma Kılavuzu
2003 Bir İstanbul Masalı
2002 Zerda
2002 Aşk ve Gurur
2001 90-60-90
2000 Evdeki Yabancı
2000 Dikkat Bebek Var
1999 Deli Yürek
1998 Atları da Vururlar (Müzikal)

Görev Aldığı Yapımlar

İdil Fırat Fotoğrafları

İdil Fırat Haberleri