İdil Fırat

İdil Fırat

İdil Fırat
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.11.1972

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünden 1995 yılında mezun oldu. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosunda çalıştı.

Filmografi

2021 Afife
2013 Senin Hikayen
2011 Nar
2010 Kaybedenler Kulübü
2007 Münferit
2004 Vizontele Tuuba
2004 G.O.R.A.
2003 Gülüm
2003 Kolay Para
1998 Atları da Vururlar (Müzikal)

Televizyon

2019 Ramo
2016 Poyraz Karayel
2014 Hayat Ağacı
2013 Leyla ile Mecnun
2013 Ben Onu Çok Sevdim
2012 Acayip Hikayeler
2012 Çıplak Gerçek
2012 Şubat
2011 Kalbim Seni Seçti
2010 Kirli Beyaz
2009 Geniş Aile
2009 Arka Sokaklar
2008 Kalpsiz Adam
2006 Köprü
2006 Kabuslar Evi: Gece Gelen Arkadaş
2005 Seher Vakti
2005 Canın Sağolsun
2004 Karım ve Annem
2003 Bir İstanbul Masalı
2003 Ayrılsak da Beraberiz
2002 Zerda
2002 Aşk ve Gurur
2001 90-60-90
2000 Evdeki Yabancı
2000 Dikkat Bebek Var
1999 Deli Yürek
1999 Yüzleşme
1999 Rüzgar Gülü

Görev Aldığı Yapımlar

İdil Fırat Fotoğrafları

İdil Fırat Haberleri