İhsan Önal

İhsan Önal

İhsan Önal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.9.1980

Doğum Yeri: Adana, Türkiye

Türk oyuncu.

Tarsus Amerikan Kolejin'den mezun olmuştur. CRAFT Oyunculuk Atölyesi ve Akademi 35.5 Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2012 yılında ilk kısa film tecrübesini yaşamış ve ekipçe Juri Özel Ödülü'nü kazanmışlardır. Uzun metraj olarak da ilk filmi 2015 yılı yapımı Baskın: Karabasan'dır.

Filmografi

2019 Bina
2018 Borç
2015 Baskın: Karabasan

Televizyon

2019 Jet Sosyete
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem

Görev Aldığı Yapımlar

İhsan Önal Fotoğrafları

İhsan Önal Haberleri

Portreler