İlay Erkök

İlay Erkök

İlay Erkök
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.10.1993

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan, lise döneminden itibaren oyunculukla iç içe olmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine Tolga Çevik ile başlayan genç ve güzel oyuncu daha sonra ilk defa TV ekranlarına İnadına Aşk İsimli dizi ile merhaba demiştir.

Filmografi

2017 İlk Öpücük
2017 Seni Gidi Seni

Televizyon

2016 Çetin Ceviz 2 (TV Filmi)
2016 Hayatımın Aşkı
2015 İnadına Aşk
2014 Arkadaşım Hoşgeldin

Görev Aldığı Yapımlar

İlay Erkök Fotoğrafları

İlay Erkök Haberleri

Portreler