İlker Ayrık

İlker Ayrık

İlker Ayrık
Oyuncu, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.10.1979

Doğum Yeri: Balıkesir, Türkiye

Türk oyuncu, sunucu ve yönetmen.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. 2005-2006 sezonunda Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro'yu kurdu. 2008 yılında Doa'nın Yallah klibinde oynamıştır. 2007-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra 2002'den beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ ile birkaç defa bir banka reklamında oynamıştır. Çakallarla Dans filminde muhasebeci Servet olarak bilinir. Seksenler dizisinde Çağatay karakterini canlandırmıştır.

Filmografisi

2016 Yanlış Anlama
2016 Çakallarla Dans-4
2015 Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz Yönleri
2015 Yapışık Kardeşler (Ayrıca yönetmen)
2014 Çakallarla Dans-3
2013 Kedi Özledi
2013 Çakallarla Dans-2: Hastasıyız Dede
2012 Sıkıysa Yakala
2012 Annem Bir Dinazor (Seslendirme)
2010 Çakallarla Dans
2010 Memlekette Demokrasi Var
2009 Mezuniyet
2008 Gökten Üç Elma Düştü
2008 A.R.O.G
2007 Çocuk
2006 Son Osmanlı Yandım Ali

Televizyon

2012 Seksenler
2009 Haneler
2009 Ramazan Güzeldir
2009 Geniş Aile
2008 Cesaretin Var mı Aşka?
2008 Babam Adam Olacak
2007 Başımın Belası (TV Filmi)
2007 Kuzey Rüzgârı
2006 Gizli Patron
2006 Karınca Yuvası
2005 Kadın Her Zaman Haklıdır
2005 Kısmet
2004 Müjgân Bey
2004 Omuz Omuza
2003 Kasabanın İncisi
2002 Aslı ile Kerem
2002 7 numara
2001 Tatlı Hayat
2000 Dadı
1999 Yılan Hikayesi
1995 Çiçek Taksi

Tiyatro

2012 Sığıntılar
2010 Annem Yokken Çok Güleriz
2008 Cimri
2006 Uçurtmanın Kuyruğu
2000 Vişne Bahçesi
2000 Oz Büyücüsü

Sunuculuk yaptığı programlar

2016 Var mısınız Yok musunuz?
2015 Bir Sıfır
2014 Çarkıfelek
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir

Görev Aldığı Yapımlar

İlker Ayrık Fotoğrafları

İlker Ayrık İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler