Ilkka Koivula

Ilkka Koivula

Ilkka Koivula
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.3.1966

Doğum Yeri: Ranua, Finlandiya

Fin oyuncu.

Laitakaupungin Valot (2006), Umut Limanı (2011) ve Täällä Pohjantähden alla (2009) filmleriyle tanınmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Filmografi

2017 Toivon tuolla puolen
2013 Vuonna 85
2012 Lottovoittaja (Kısa Film)
2011 Le Havre
2011 Convict (Kısa Film)
2010 Blanc comme neige
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Täällä Pohjantähden alla
2008 Detsembrikuumus
2006 Laitakaupungin valot
2006 Rock’n Roll Never Dies
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
2004 Rasvainen tiistai (Kısa Film)
2003 Eila
2002 Viime hetken ostoksia (Kısa Film)
2001 Rentun ruusu
2001 Joki
2000 Lakeuden kutsu
2000 Badding
2000 Bad Luck Love
1999 Kulkuri ja joutsen
1999 Rakastin epätoivoista naista
1998 Kuningasjätkä
1997 Sairaan kaunis maailma
1995 Pidetty hiljainen mies (Kısa Film)
1991 Kadunlakaisijat
1991 Panostaja (Kısa Film)
1991 Mitä pimeämpi yö – sen kirkkaammat tähdet (Kısa Film)
1989 Kotia päin
1989 Prinsessa ja veli (Kısa Film)
1988 Nuoruuteni savotat
1988 Tangokuningas ei aterioi (Kısa Film)

Televizyon

2015 Pintaa syvemmältä
2013 Pirunpelto
2013 Sata lasissa
2013 Taivaan tulet
2005 Presidentit
2003 Kaverille ei jätetä
2002 Tummien vesien tulkit
1997 Elämän suola
1992 Pari sanaa lemmestä

Görev Aldığı Yapımlar

Ilkka Koivula Fotoğrafları

Portreler