Ilse Salas

Ilse Salas

Ilse Salas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.8.1981

Doğum Yeri: Meksiko City, Meksika

Meksikalı aktris.

İlk kez 2010 yılında ekranlarda görünmeye başlayan oyuncu Cantinflas (2014), Sabrás qué hacer conmigo (2015) ve Güeros (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Las niñas bien
2018 Müze
2016 Que Pena Tu Vida
2016 Me estás matando Susana
2015 Sabrás qué hacer conmigo
2015 Capgras (Kısa Film – Seslendirme)
2014 Cantinflas
2014 Güeros
2013 Tercera Llamada
2012 Restos
2010 Hidalgo - La historia jamás contada.

Televizyon

2017 Las 13 Esposas de Wilson Fernandez
2017 Maldita Tentación
2016 Sr. Ávila
2016 El hotel de los secretos
2016 Le Bureau des Légendes
2014 Dos Lunas
2012 Capadocia
2010 Mujeres asesinas
2010 Locas de amor

Görev Aldığı Yapımlar

Ilse Salas Fotoğrafları

Portreler