İlyas Özçakır

İlyas Özçakır

İlyas Özçakır
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.8.1984

Doğum Yeri: Sakarya, Türkiye

Türk oyuncu.

2005 yılında İstanbul Sarıyer Belediyesi tarafından açılmış olan Tiyatro çalışmalarında yer almış ve tiyatroya bu şekilde adım atmıştır. Daha sonra Galatasaray Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’na katılmıştır. Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Kadir Has Üniversitesi, Film ve Drama (Oyunculuk) bölümlerinden mezun olmuştur.

Filmografi

2019 Söz Vermiştin
2018 Düş Kırgınları
2017 Anons
2017 Her Şey Mümkün
2017 Tarla
2016 Uç Uç Böceği Beni Babama Götür (Kısa Film)
2014 Garip (Kısa Film)
2010 Filmin Adı (Kısa Film)

Televizyon

2015 Aşk Zamanı

Görev Aldığı Yapımlar

İlyas Özçakır Fotoğrafları

İlyas Özçakır Haberleri

Portreler