İnan Ulaş Torun

İnan Ulaş Torun

İnan Ulaş Torun
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1982

Doğum Yeri: Rize, Türkiye

Türk sinema ve televizyon oyuncusu. 

2005 yılında atv'de yayınlanan Beyaz Gelincik isimli dizide oynadığı Zeki karakteri ile tanınmıştır. Bunun öncesinde Sırlar Dünyası ve Bir İstanbul Masalı gibi dizilerde de oynamıştır. Bazı sinema filmlerinde de rol alan oyuncu 2010 yılında Halil İbrahim Sofrası ve 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim gibi dizilerden sonra, Leyla ile Mecnun dizisinde 21. bölümde rol almıştır.

2012 ve 2013 yıllarında TRT 1'de yayınlanan 6 Mantı isimli komedi dizisinde Murat karakteri ile başrolde oynayan oyuncu, Ocak 2014'te TRT1'de yayınlanmaya başlayan Bir Yusuf Masalı isimli dizide de başrolde oynamıştır.

Filmografi

2019 Akıllara Seza
2019 BABA 'Bu Alem Bi Alem'
2019 Hayatta Olmaz
2019 Hep Yek 3
2017 Kayseri Aslanı: Çin İşi
2017 Dört Köşe
2017 Hep Yek 2
2016 Posta Kutusu
2016 Nereden Nereye
2015 Hep Yek
2015 Düğün Dernek 2: Sünnet
2013 Düğün Dernek
2009 Başka Dilde Aşk
2007 Made in Europe

Televizyon

2017 Dostlar Mahallesi
2016 Çetin Ceviz (TV Filmi)
2016 Dargın Kuzenler (TV Filmi)
2015 Ne Münasebet
2014 Kardeş Payı
2014 Bir Yusuf Masalı
2012 6 Mantı
2012 Leyla ile Mecnun
2011 Bir Çocuk Sevdim
2010 Halil İbrahim Sofrası
2005 Beyaz Gelincik
2004 Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2003 Bir İstanbul Masalı
2002 Sırlar Dünyası

Görev Aldığı Yapımlar

İnan Ulaş Torun Fotoğrafları

İnan Ulaş Torun Haberleri